Cora Imobiliare: Agentia Imobiliara Numarul 1 in Judetul Dambovita
Suna acum la 0723 138 757 8am - 8pm Sau foloseste formularul de contact
Prima pagina Vanzari & Inchirieri Valea Lunga Case (Schimba cautarea)

45.000 EuroCasa de vanzare,
Ogrea Valea Lunga, Dambovita
Pret scazut

ID Imobil: 1010546      pret aproximativ: 213.750 Ron

Vezi toate fotografiile acestui imobil

Va oferim spre vanzare casa de vacanta pe structura partial de lemn si partial BCA cu stalpi beton, parter + mansarda locuibila, construita in anii 2000-2001. Suprafata utila 82mp, suprafata la sol 41mp. Suprafata terenului, inclusiv constructia, este de 200mp. La parter contine living si doua dormitoare, plus baie, WC si bucatarie. La etaj contine un spatiu pentru dining, o incapere pentru viitoarea amenajare a unei bai si mansarda propriu-zisa, locuibila, practic un dormitor matrimonial. Din mansarda este acces intr-un balcon. La parter, intrarea se face printr-un cerdac acoperit. Cabana este racordata la curent, gaze si apa si are fosa septica. Incalzirea se face cu centrala termica proprie si calorifere. Datorita locuirii sporadice, conexiunea la cablu este suspendata, dar se poate face imediat, functie de dorinta proprietarului (exista deja antena satelit, ramasa de la un fost contract cu Digi). Pe proprietate se mai afla o cabana de scule si unelte de gradinarit. Accesul se face pe poarta dinspre strada (unde se poate parca masina) sau pe scarile amenajate dinspre spatiul de parcare din fata proprietatii. Drumul este asfaltat pana la 50 m de proprietate, urmand sa se continue asfaltarea printr-un nou proiect al Primariei, in 2020. Proprietatea se vinde, cu mici exceptii, cu tot ce e in ea: mobilier, aragaz, frigider, televizor, scule, etc. O portiune a zidului imprejmuitor este daramata si, momentan, intarita cu cofrag de lemn. Exista deviz de la o firma locala pentru reconstructie. Pretul solicitat este 55,000 euro, putin negociabil.

Mai multe informatii, poze si harti despre zona Valea Lunga, Dambovita puteti gasi aici.

Localitate:
Valea Lunga
Judet:
Dambovita
Populateie:
5.200
Sate:
Valea Lungă Cricov, Valea Mare, Valea lui Dan, Şerbăneasa, Băceşti, Valea Lungă Ogrea, Valea Gorgota, Moşia Mică, Izvoru, Stubeie Tisa
Te intereseaza imobilul?

Contacteaza acum Cora Imobiliare, 7 zile pe saptamana, de la 8am la 8pm:

0723.138.757

Aranjeaza o vizionare a imobilului

Cunosti valoarea imobilului tau? Suna acum la 0723 138 757 si afla pretul imobilului tau

Evaluari imobile

Dumitru Andrei - Expert Imobiliar la Cora Imobiliare

Dumitru Andrei

Expert Imobiliar, Cora Imobiliare

Daca doresti ca dl Dumitru Andrei sa faca o evaluare a imobilului, te rugam completeaza cererea de evaluare si in cel mai scurt timp o sa fii contactat.

Aranjeaza o evaluare a imobilului tau

Date Contact

Telefon: 0723 138 757

Email: or.erailibomi-aroc@tcatnoc